tisdag 11 december 2012

Mjuka supergoda kanelrutor

Detta behövs

Värm ugnen till 175 grader
Smörj en bakform på 20x30 cm

4 3/4 dl mjöl
2 1/2 dl socker
4 tsk kanel
2 tsk bakpulver
2 rumsvarma ägg
2 1/2 dl mjölk
125g smör
4msk socker extra
3 tsk kanel extra

Sikta ihop mjöl bakpulver strösocker 4 tsk kanel och gör en grop i mittenav blandningen

Vispa ihop ägg mjölk i en liten skål, häll i äggblandningen i mjölet och rör om försiktigt med en metall sked , vänd ner smöret och rör till konsistensen blir slät
Skeda upp hälften av blandningen i formen
Blanda det extra sockret och kanelen å vänd ner det i den andra halvan sv blsndningen och skeda i.
Gräddas i mitten i ca 25-30 min
Låt kakan vila i formen!!

Slurp:0)


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Camilla sa...

Låter mycket gott!